ARTgouda

 

Blijf op de hoogte van Goudse projecten voor hedendaagse kunst, bekend om de pareltjes en het persoonlijke, bijzondere. Gouds vanwege de plek en de deelnemende kunstenaars. Hedendaags, actueel, multi-disciplinair, spraakmakend, op bijzondere locaties en altijd vrij toegankelijk voor het publiek!

Bekende recente projectren zijn bijvoorbeeld ARTgouda in het voormalige Burgerweeshuis (2016), Groep van 6 kunstenaars in de kapel (2016), Zwaan-Kleef-Aan in de Jeruzalemkapel (2017), Uit-Zicht eveneens in de Jeruzalemkapel en voormalige schoolmeesterswoning (2018) en Artoll in Bed-Burg Hau (D) (2020) en actueel Ingezetenen / the Talk of the Town (2022).
Meer lezen? Bezoek de website

 

 

 

 

I N G E Z E T E N E N is een project speciaal voor het 750-jarig bestaan van de stad Gouda in de periode 16 juli t/m 10 september 2022. Het betreft een kunstproject, waarin de Goudse bewoners onderdeel zijn van het kunstwerk. Aan de tentoonstelling nemen eveneens Gouds ingezeten kunstenaars deel. Resultaat is een verrassende kunstroute op het terrein van GOUDasfalt, in verbinding met de locatie en de aanwezige initiatieven. Met elkaar maken zij verbinding zichtbaar, geven stem aan ‘the TALK of the TOWN’ en geven zij Gouda door…
Projectleider: Arjenne Vossepoel
Lees meer